Karayakup Ortaokulu


Vizyon: Şimdiyi en iyi şekilde kullanan, geleceğe ışık tutan; kaliteli nesil yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin, eğitim öğretimlerini sağlamak, onların; milli, manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine,ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen, tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, topluma yararlı birer birey olmaları için varız.

Başarılar: 2022 LGS sınav sonuçlarına göre 3 öğrencimiz Fen Lisesi, 5 öğrencimiz Proje İmam Hatip, 2 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 2 öğrencimiz Hastane Yaşlı Bakım, 1 öğrencimiz Adalet Meslek Lisesi´ne yerleştirilmiştir. Ayrıca sınavsız olarak 2 Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 1 Anadolu Lisesine yerleştirilmiştir. 2022 Bursluluk Sınavını 6 öğrencimiz kazanmıştır. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Satranç Turnuvası, Voleybol Turnuvası ve Yarışması, Drama Gösterileri, Teknoloji Tasarım Sergisi, Tiyatro Gösterileri, Futbol Turnuvası, Şiir Dinletisi, Erdemlimizi Tanıyalım Kültür Gezisi, Çocuk Oyunları Yarışmaları, Mangala Yarışmaları, Saz Öğretimi etkinlikleri yapılmıştır.

Saatler: 08:30-15:15
Isınma: Klima
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz Taşımalı Eğitim Kapsamında Doğusandal,Şahna,Sinap ve Üzümlü´den servislerle okulumuza gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 3245427196

Belgegeçer - (324) 542 7196

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karayakuportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karayakup mah. No103 33870 Erdemli MERSİN

Öğretmen :14
Öğrenci :90
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :820
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köy.Çeşmeli Beldesine 15 km yukarıda bulunmaktadır.

Adres - Karayakup mah. No103 33870 Erdemli MERSİN

Ulaşım Öğle ve akşam köy minibüsleri Çeşmeli Köy Yolundan kalkmaktadır. Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla okula gidip gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erdemli ilçesine 25 km.Mersine 37 km uzaklıktadır.Çeşmeli Köy Yolu ve Kargıpınarı,Tömük, Elvanlı üzeri ulaşım bağlantısı vardır.